注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 

高考英语Unit 12 Culture Shock模块复习试题  

2012-05-06 09:22:38|  分类: 【高三试题】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |



 

 高考英语Unit 12 Culture Shock模块复习试题

 

 Ⅰ.单项填空

1.________ is known to everybody,the moon travels around the earth once every month.
A.It          B.As 
C.That         D.What
2.We really________ you a great deal for all your hard work this year.      
A.cost         B.pay 
C.owe         D.offer
3.He always gives students enough time to  ______ what they have just learnt.
A.attract         B.absorb
C.get          D.receive
4.The technical cooperation and cultural________ between the two countries are daily on the increase.
A.expenses        B.exchanges
C.revenges        D.extension
5.Among the members of the committee those who favor the proposed changes are in the________,so the scheme was passed.
A.majority        B.minority
C.maximum        D.minimum
6.Don’t respond to any e­mails________ personal information,no matter how official they look.
A.searching        B.asking
C.requesting        D.questioning
7.She is very________ to me but I can’t remember her name.           
A.familiar         B.similar
C.known         D.alike
8.We should________primary importance to job training.                
A.concentrate        B.devote
C.attach         D.emphasize
9.I can’t bear________,so I hope you can come on time.
A.to keep waiting       B.to keep to wait
C.being kept waiting      D.being kept to wait
10.All the parents were at the railway station,________ to school.       
A.seeing for the children    B.seeing the children off
C.seeing to the children    D.seeing through the children
11.Sam insisted that he________ the law and________.
A.didn’t break;mustn’t be punished
B.doesn’t break;shouldn’t punish
C.hadn’t broken;be not punished
D.hadn’t broken;not be punished
12.The great difficulty I had________ the patient who got a serious wound was unimaginable.
A.treat         B.to treat
C.treating         D.treated
13.He left a good impression on me________ I saw him.                 
A.for the first time       B.the first time
C.first time        D.it’s the first time
14.—The floor is dirty.Can anyone clean it?
—________I do it all the time.
A.Don’t mention it.      B.Why you?
C.Not sure.        D.Not me again.
15.What I need is ________ book that contains ________ ABC of oil painting.
A.a;/         B.the;/
C.the;an         D.a;the
Ⅱ.阅读理解
For thousands of years humans have used herbs,roots,and other things from nature to cure disease.Scientists looking for new cures often visit traditional healers.They find out what plants are used in healing.Then they look at what the plants contain.They find the active ingredients,which are the chemicals in the plants that work to heal.Many of the drugs we use,including aspirin,have come from these natural medicines.
In recent years,many people in the USA have been taking what are legally known as dietary supplements.They may be vitamins or minerals.They may be herbs that help with health problems,such as depression.Some of them are teas.Others are capsules or tablets.They are sold in natural food stores,drug stores,and groceries.Most people think that because these products are natural,they are also safe.This is not always true.There are many plants that are poisonous.There are others that have side effects.
The New England Journal of Medicine publishes medical research.A recent edition called for the government to regulate dietary supplements.Several doctors wrote to the journal and told of bad experiences people have had with dietary supplements.
Dietary supplements aren’t tested in the same way as drugs.There is always no proof that dietary supplements really do what they are supposed to do.There is also a problem with purity of dietary supplements.Supplements have been found to contain things that are bad for the body.For example,the California Department of Public Health found that of 260 herbs grown in China,one­third contain heavy metals.They are minerals such as lead and mercury.They are very poisonous,even in tiny amounts.
16.The scientists study the cures from the healers in order to________.
A.find out what plants are poisonous
B.find out what in plants work to cure disease
C.look for aspirin in plants
D.make sure that plants can cure disease
17.We can know from the second paragraph that________.
A.dietary supplements are very popular in the United States
B.supplements are safe because they are natural medicines
C.all supplements are poisonous
D.no supplements have side effects
18.The underlined word “regulate” in the third paragraph means________.
A.punish        B.remove
C.control        D.manage
19.The problem with dietary supplements may be in that________.
A.dietary supplements can’t be tested
B.dietary supplements may contain something useless
C.dietary supplements may be polluted seriously
D.there is no clear evidence that dietary supplements do work well
20.Which of the following is NOT right according to this passage?
A.Scientists think herbs and roots can be used to cure disease.
B.People believe dietary supplements include vitamins and minerals.
C.It is right that dietary supplements are always safe.
D.Some dietary supplements may be harmful to your health.
Ⅲ.书面表达
假如你叫李华,是高三学生,昨天你们班开讨论会,主题是高三学生要不要参加体育活动。
请写信给报社编辑,反映讨论的情况。

大多数同学认为 一些同学认为
每天适量锻炼,如做早操,踢足球,打乒乓球等能增强体质,预防生病;运动使大脑得到休息,学习效率提高 锻炼浪费时间,使人疲劳;运动后兴奋,耽误学习;锻炼时可能受伤
注意:1.词数120左右;
2.根据内容要点适当增加细节,以使行文连贯;
3.开头已给出,但不计入总词数。
Dear Editor,
I’m writing to tell you our discussion about whether senior students should take physical exercise.Opinions are divided on the topic.________________________________________________________

_________________________________________________________

_________________________________________________________

___________
参考范文
Dear Editor,
I’m writing to tell you our discussion about whether senior students should take physical exercise.Opinions are divided on the topic.
The majority of the students think we should take exercise regularly.We can do morning exercises,play football or ping­pong but shouldn’t exercise much.Exercise can build our body and reduce the chance of falling ill.What’s more,exercise can make our brains relaxed so that we can improve our study efficiently.
Others think it is a waste of time to have sports.After much exercise we will feel tired and too excited to study.In addition,while having sports,we may get hurt.
In my opinion,it is useful to have proper and regular exercise in order to keep fit.
Yours,
Li Hua
答案
1.B    2.C    3.B    4.B    5.A    6.C    7.A    8.C    9.C    10.B    11.D
12.C    13.B    14.D    15.D    16.B    17.A    18.C    19.D    20.C

 

  评论这张
 
阅读(98)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017