注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 

高考英语Book 5 Unit 13 People试题  

2012-05-02 11:19:18|  分类: 【高三试题】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 你好!金色阳光向你表示亲切的问候  金色阳光欢迎你!3027531944.gif

 

 

 高考英语Book 5 Unit 13 People试题

  

Ⅰ.单项填空
1.It is reported that those who were caught ________ in the NMET in Jilin Province will be punished.
A.cheating        B.cheated
C.to cheat         D.cheat
2.He felt that he didn’t________ to be given such a great honor.          
A.suppose         B.deserve
C.mean         D.intend
3.You were charged ________ neglecting your duty.Who accused you ________ such a crime?
A.with;to        B.of;with
C.with;of        D.for;of
4.Nowadays all the students are studying hard with the________ of entering a good university.
A.hope         B.attention
C.desire         D.purpose
5.Wang Wei gave us a vivid ________ of her trip down the river.          
A.explanation        B.idea
C.imagination        D.account
6.The time he has devoted in the past 10 years________ the disabled is now considered________ of great value.
A.to help;being        B.to helping;to be
C.to help;to be       D.helping;being
7.It’s reported that a plane with five people________crashed into the mountain several days ago.
A.on board        B.on the board
C.in board         D.in the board
8.After a quick________ at the patient,the doctor ran for an ambulance.   
A.glance             B.glare 
C.watch         D.notice
9.At one stage,my friend________ throwing up his job in advertising,but nothing much came of it.
A.talked over        B.talked of
C.talked out of        D.talked to
10.________ natural resources,it is one of the poorest countries in Western Europe.
A.In terms of        B.In case of
C.As a result of       D.In face of
11.Finding her lovely doll taken away,the little girl can’t help________.   
A.cry          B.crying
C.to cry         D.cried
12.It is widely believed that________ you work,________ result you’ll get.
A.the harder;the better           B.the more harder;the more better
C.the harder;a much better   D.more hard;more better
13.________ the crisis of economy getting more and more serious,the government is searching for ways to improve people’s life.
A.As          B.With 
C.When         D.If
14.—I hear that Bai Shan can’t afford his school fees this fall.
—________,let’s do something for him.
A.If so         B.Where possible
C.When necessary       D.What a shame
15.—Bruce,I really appreciate your handwriting.
—________.
A.I practice every day     B.Thank you very much
C.No,I don’t think so    D.Well,it’s not good enough
Ⅱ.完形填空
Billy, a hard­working student, is fourteen years old and in the ninth grade. He has a part­time job that __16__ him up every morning at five o’clock, when most people are still __17__ asleep. He is a newspaper boy.
Each morning, Billy leaves the house at 5∶15 to go to the __18__ where the newspapers always are. The newspapers were __19__ to the corner by truck at midnight. He always takes a wagon to __20__ them.
In the winter it is still dark __21__ he gets up every day, but during the rest of the year it is __22__. Billy must send the newspapers to the houses of people on his __23__ in all kinds of weather. He tries to put each paper on the porch(门廊) where it will be __24__ from wind, rain or snow. Sometimes his customers give him tips,__25__ him very excited.
Billy earns about $70 per month through hard __26__,and he is saving some of the money to go to __27__,where he has always been longing to go. Besides that, he __28__ the rest of the earnings on records and clothes. Once a month, he has to collect the __29__ at night since many of them work during the day. That is when he is __30__ so that he is full of excitement. Luckily, he gets __31__ supported by his family. Sometimes, when Billy is sick, his brother offers to deliver the newspapers for him. Once, his father was too __32__ to help.
Billy has seventy customers now, but he doesn’t feel __33__ about the number.
He dreams that he will get __34__ customers as possible some day. __35__, he might win a prize for being an outstanding newspaper boy. He wants to win a trip to Europe, but he will be happy if he wins a new bicycle.
16.A.wakes         B.takes
C.gets         D.picks
17.A.sound         B.falling
C.fall          D.soundly
18.A.corner         B.street
C.room         D.department
19.A.given         B.addressed
C.handed         D.delivered
20.A.carry         B.bring
C.send         D.load
21.A.at which         B.while
C.that         D.when
22.A.short                B.black 
C.light         D.long
23.A.road          B.way 
C.route         D.path
24.A.protected         B.stopped
C.kept         D.prevented
25.A.making         B.letting
C.leading         D.causing
26.A.attempt         B.job
C.work         D.struggle
27.A.abroad         B.school
C.college         D.hospital
28.A.costs          B.spends 
C.pays         D.uses
29.A.paper         B.money
C.newspapers        D.records
30.A.depressed         B.energetic
C.fulfilled         D.moved
31.A.very          B.great
C.greatly         D.a lot of
32.A.likely         B.reluctant
C.tried         D.willing
33.A.satisfied         B.pleasant
C.contented        D.happy
34.A.many more        B.as much
C.as many         D.much more
35.A.If that         B.If so
C.Besides         D.What’s more
Ⅲ.阅读理解
Now,it’s time for some brief news items.
Teens Go Online
Some 13 million European children under 18 use the Internet for schoolwork,games and music according to a research done by Nielsen’s “Net­rating”.The study covered Britain,Germany,France,Italy and Spain.Experts advised parents to limit the time their kids spend online and keep them away from chat rooms.
Chat to the Magic Mum
British author J.K.Rowling,mother of the magic boy Harry Potter,will do an Internet interview with fans on June 26.Before the event,children are invited to send their questions about Harry Potter to the website.
School Soldiers
Russian school students will have to do basic military training in their final year of school,the government has decided.The lesson will include learning to fire guns,marching drills and learning how to deal with a chemical,nuclear or biological attack.The activity is seen as part of a drive toward the education of their love for their country.
Orlando ________
Is it hard for you to get up early and get ready for classes?Some students at Winter Park High School just roll out of bed in their pajamas (睡衣) and go to class in their own bedrooms.Of course,their teachers and classmates do not see them because all their classwork is on the computer.
The Florida High School
The state’s only online school has 250 students who are taking classes at home by computer.Students in this first online program take classes in algebra,American government,chemistry,computer,economics,and web page design.They also have to go to regular school to attend other classes.
36.In the first news item,which country is NOT covered in the research?
A.Britain.         B.France.
C.Sweden.        D.Spain.
37.Why will Russian school students have basic military training?
A.To get ready for a military parade.    B.To learn to protect themselves.
C.To gain some military knowledge.  D.To develop their love for the country.
38.The news from Orlando can be given a title “________”.
A.Get Up Late                       B.Online School
C.Magical Computers                 D.No Teachers
39.About the Florida High School,which of these statements is TRUE?
A.Some of the students have to attend classes at home instead of in the school.
B.There are altogether 250 students who take classes in the classrooms.
C.As the state’s only online school,it has 250 students who take classes by computer.
D.Students can’t take classes in algebra,American government,chemistry,computer and so on.
40.What is the second news item mainly about?
A.J.K.Rowling will have an Internet interview.
B.Children will meet Harry Potter’s mother.
C.Fans won’t ask J.K.Rowling questions on the Internet.
D.J.K.Rowling will invite Children to her website.
答案
1.A     2.B    3.C     4.C    5.D    6.B    7.A    8.A    9.B    10.A    11.B 12.A    13.B    14.A    15.B    16.C    17.A    18.A    19.D    20.A     21.D    22.C    23.C    24.A    25.A    26.C    27.C    28.B   29.B    30.C    31.C    32.D    33.D    34.C    35.B    36.C    37.D    38.B  39.C    40.A

 

  博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -      博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -      博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -       博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -     博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -       博客素材--动画卡通图片 - 金色阳光 -

  评论这张
 
阅读(112)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017