注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 

高考英语Book 3 Unit 7 The Sea模块复习试题  

2012-05-05 08:47:00|  分类: 【高三试题】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |



高考英语Book 3 Unit 7 The Sea模块复习试题


 金色阳光欢迎你!

 

 

 Ⅰ.单项填空
1.On no account________do anything that benefits ourselves but harms the interests of the state.
A.we should        B.should we
C.we are to        D.are to we
2.He followed the young girl all the way home,________by her charming smile.
A.attract         B.attraction
C.attracting        D.attracted
3.The doctor arranged that she________in bed for a few days.             
A.could stay        B.can stay
C.should stay        D.must stay
4.He trusts you,so only you can________ him to give up that crazy idea.
A.tempt         B.persuade
C.advise         D.try to persuade
5.To________ the long bitter winter,Soppy had tried many ways to get himself arrested by the police,but all in vain.
A.remain         B.survive 
C.bear         D.endure
6.—Oh,it’s you!I didn’t________ you.
—We haven’t seen each other for several years.Glad to meet you again.
A.realize         B.recognize 
C.know         D.see
7.Often,even a common thing of the past can________ the image of life in the ancient time.
A.describe        B.express
C.present         D.impress
8.With two more professional hands________ you with the work later on,scarcely will you have trouble________ your task ahead of time.
A.helping;completing      B.help;to complete
C.will help;completed      D.to help;completing
9.—How do you________ a disagreement between the company and its customers?
—The key to solving the problem is to meet the demand made by the customers.
A.make do with       B.do with
C.handle with        D.deal with
10.—How could you________ my sister so easily in the crowd?
—Because she stood out in her red dress.
A.pick up         B.pick out
C.take up         D.take out
11.________ wild animals when you go up the hills.
A.Be careful        B.Take care
C.Look out        D.Watch out for
12.The police ________ the prisoner to see if he had a gun.               
A.searched for      B.searched
C.was in search of     D.was in their search of
13.—Let’s make it a rule that the latest________ pays the money.
—We can’t agree with you more.
A.to arrive        B.to have arrived
C.arriving         D.arrives
14.The new bridge is ________ the one built last year.
A.three times as wider as    B.three times the width of
C.three times the width    D.as three times as
15.He was about to tell me the secret________ someone patted him on the shoulder.
A.as          B.until
C.while         D.when
Ⅱ.完形填空
Recently,I began seeking my dream of becoming a motivational(激励人的) speaker.After a four­year relationship with Fortune 100 Company __16__ as a sales trainer and ending as a regional(区域的) sales manager,I left the company at the __17__ of my career.Many people were __18__ that I would leave after earning a six­figure __19__.And they asked why I would risk everything for a __20__.
I made a decision to start my __21__ company after attending a regional sales meeting.The vice­president of our company delivered a __22__ that changed my life.He asked us,“If a god would __23__ you three wishes,what would they be?”After giving us a __24__ to write down the three wishes,he then asked us,“__25__ do you need a god?”I would never forget the power I __26__ at that moment.I realized that everything I had achieved in the past had __27__ me for this moment.I was __28__ and didn’t need a god’s help to become a motivational speaker.A motivational speaker was __29__.
Having made that decision,I was immediately __30__.One week after I gave notice for engagements(签约),I __31__ my cellphone.Worse still,half a year passed and I didn’t get any engagements __32__.But I held fast to my dream.The wonder __33__ began to happen.About seven months later,I was able to book quite a few __34__ engagements with new customers.I discovered the incredible(难以置信的) __35__ of dreams.
16.A. acting         B.beginning
C.considering        D.working
17.A. crossroad         B.edge
C.length         D.height
18.A. disappointed        B.moved
C.surprised        D.worried
19.A. income         B.wealth
C.position         D.respect
20.A. dream         B.person
C.promise         D.speaker
21.A. good          B.big
C.new          D.own
22.A. message         B.passage
C.speech         D.letter
23.A. answer         B.offer
C.share         D.tell
24.A. hand          B.paper
C.moment         D.second
25.A. Why          B.Where
C.When         D.How
26.A. felt          B.gave
C.made         D.sent
27.A. comforted        B.prepared
C.changed         D.driven
28.A. happy         B.proud
C.ready         D.well
29.A. made         B.formed
C.brought         D.born
30.A. tested         B.checked
C.punished        D.shocked
31.A. bought         B.sold
C.lost         D.found
32.A. at last         B.at all
C.at most         D.at least
33.A. almost         B.really
C. hardly         D.gradually
34.A. speaking         B.training
C.selling         D.writing
35.A. force         B.help
C. effect         D.power
Ⅲ.阅读理解
A new research has uncovered that culture is a determining factor when people interpret facial emotions (情感).The study reveals that in cultures where emotional control is the standard,such as Japan,the focus is placed on the eyes to interpret emotions.Whereas in cultures where emotion is openly expressed,such as the United States,the focus is on the mouth to interpret emotions.
“These findings go against the popular theory that the facial expressions of basic emotions can be universally recognized,” said University of Alberta researcher Dr.Takahiko Masuda.”A person’s culture plays a very strong role in determining how he will read emotions and needs to be considered when interpreting the facial expressions.”
These cultural differences are even noticeable in computer emoticons(情感符号),which are used to convey a writer’s emotions by email and text message.The Japanese emotions for happiness and sadness vary in terms of how the eyes are drawn ,while the American emotions vary with the direction of the mouth.In the United States the emoticons∶)and∶­) show a happy face,whereas the emoticons∶(and∶­(show a sad face.However,the Japanese tend to use the symbol (‘­‘) to indicate a happy face,and (;­;) to indicate a sad face.
“We think it is quite interesting and appropriate that culture tends to mask its emotions.The Japanese would focus on a person’s eyes when detecting his or her emotions,as eyes tend to be quite subtle(微妙的),”said Masuda.“In the United States,where an open emotion is quite common,it makes sense to focus on the mouth,which is the most expressive feature on a person’s face.”
36.The text mainly tells us that ________.
A.cultural differences are expressed in emotions
B.culture is a key to interpreting facial emotions
C.different emoticons are preferred in different cultures
D.people from different cultures express emotions differently
37.Which emoticon is used by Americans to show a happy face?
A.(;­;)         B.∶­)
C.∶­(         D.∶(
38.If a Japanese wants to detect whether a smile is true or false,he will probably ________.
A.read the whole face      B.focus on the mouth
C.look into the eyes       D.judge by the voice
39.People used to believe that ________.
A.some facial expressions of emotions were too complex to be recognized
B.people in the world interpreted basic emotions in different ways
C.people could only recognize the facial expressions of basic emotions
D.people all over the world understood basic emotions in the same way
40.The computer emoticons used by Americans show that ________.
A.they express their feelings openly
B.they tend to control their emotions
C.they are good at conveying their emotions
D.they use simpler emotions to show their feelings
答案
1.B   2.D   3.C   4.B   5.B   6.B   7.C   8.A   9.D   10.B   11.D   12.B   13.A 14.B   15.D   16.B   17.D   18.C   19.A   20.A   21.D   22.C   23.B   24.C   25.A   26.A   27.B   28.C   29.D   30.A   31.C   32.B   33.B   34.A   35.D   36.B   37.B   38.C   39.D   40.A

 

 金色阳光欢迎你!


 

  评论这张
 
阅读(146)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017